Badjas met capuchon

Badjas met capuchon

Ultiem genieten in jouw badjas met capuchon

Ben jij op zoek naar een ultiem moment van ontspanning? Dan doe je dat natuurlijk het liefst in je badjas. Dat begrijpt Balboa maar al te goed en daarom hebben wij de badjas van de toekomst ontworpen. De badjas met capuchon is super comfortabel en is voorzien van innovatieve functionaliteiten zodat jij ultiem kan ontspannen. De badjas met capuchon geeft warmte, is zacht en duurzaam en is beschikbaar in rustige kleuren. Ben jij op zoek naar balans tussen een actieve levensstijl en ontspanning? Vind een Balboa badjas met capuchon die bij jou past maak meer tijd voor jezelf en voor elkaar.

Wat zijn de voordelen van een Balboa badjas met capuchon?

Ook is de badjas met capuchon voorzien van een super zachte stof binnen in de capuchon. De badjas met capuchon heeft ook geen onhandige mouwen meer, maar duimgaten aan de mouwen voor extra comfort. Door de moderne touch van de Balboa, veranderen de badjassen naar loungevesten en zijn daarmee de badjassen van de toekomst. Deze loungevesten zijn geschikt voor elke plaats en elk moment. Blijf jij lekker binnen op de bank? Geniet van het zachte warme comfort van de badjas met capuchon. Ga je liever actief naar buiten? Geniet dan de modieuze uitstraling en het gemak door de ruime capuchon, soepele rits en de hoge kwaliteit. De badjas met capuchon van Balboa is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.

Goed voor jou en het milieu

Balboa vindt het milieu belangrijk en daarom zijn de badjassen gemaakt van een duurzame stof. We houden ook net het produceren nog rekening met het milieu. Daarom willen we je vragen jouw Balboa zorgvuldig uit te kiezen, zodat er niet onnodig vaak badjassen heen en weer worden verzonden. Ben je echt niet tevreden is ruilen en retourneren natuurlijk mogelijk. Om ook na de aankoop van jouw badjas nog een beetje aan het milieu te denken, raden we je aan de badjas op een lage temperatuur te wassen en deze niet te strijken. Hang de Balboa aan een kleerhanger en de badjas blijft heel lang mooi.

Terug naar blog