Balboa badjas voor Moederdag

Hier zijn 5 geweldige activiteiten voor Moederdag in badjas: ontspan, creëer en geniet samen!

Hier zijn vijf gezellige bezigheden die je met je moeder kunt doen op Moederdag, terwijl jullie allebei lekker in jullie badjas kunnen blijven:

  1. Organiseer een spa-dag thuis: zet ontspannen muziek op, steek kaarsen aan en maak samen DIY gezichtsmaskers of maak een ontspannend bad met bruisballen klaar voor je moeder. Vergeet niet om wat fruit en een smoothie binnen handbereik te houden en geniet van jullie eigen persoonlijke spa-dag in jullie badjassen.

  2. Kijk samen naar jullie favoriete films of series: kruip samen op de bank onder een deken en bekijk jullie favoriete films of bingewatch jullie favoriete serie terwijl jullie in jullie badjassen blijven. Maak het extra gezellig met wat popcorn, chocola en een heerlijk kopje thee.

  3. Ga samen creatief aan de slag: koop een schilderdoek en wat verf en maak samen een kunstwerk. Of, maak een plakboek met jullie favoriete foto's en herinneringen. Creatief bezig zijn kan ontspannend en leuk zijn, en het is nog leuker om het samen met je moeder te doen.

  4. Organiseer een spelletjes dag: haal de bordspellen tevoorschijn en speel samen spelletjes zoals Monopoly, Scrabble, of Catan. Maak het extra gezellig door wat lekkere snacks en drankjes te serveren terwijl jullie in jullie badjassen blijven chillen

    Balboa badjas voor kinderen en moederdag
  5. Doe een yogasessie: zet een yoga-video op en doe samen een yogasessie. Het is een geweldige manier om tot rust te komen, te strekken en wat quality time samen door te brengen. Jullie kunnen zelfs proberen om nieuwe yoga-houdingen te leren en elkaar te helpen.

Hopelijk geven deze ideeën je inspiratie voor een gezellige en ontspannen Moederdag in jullie badjassen. Zoekt je moeder nog een nieuwe badjas dan is dit natuurlijk het moment om haar er een cadeau te doen.

De Balboa is geen ouderwetse badjas. Balboa’s designteam heeft het allerbeste luxe loungevest ontwikkeld waarmee je elk moment zo ontspannen mogelijk maakt. Een superzachte, comfortabele cocon met handige innovaties. 

Elke Balboa wordt gemaakt van een warme, lichtgewicht stof op basis van bamboe. Deze is super stevig, goed wasbaar en gaat lang mee. Bovendien is bamboe een duurzame keuze. Dus bekijk alle kleuren en kies je favoriet voor ieder gezinslid. Want Balboa’s zijn er voor de grootsten en de kleinsten, de jongsten en de oudsten. En vergeet vooral jezelf niet!

Elke Balboa heeft een ruime capuchon om lekker in weg te duiken. Lange praktische manchetten met duimgaten. Geen onhandig ceintuur maar een stevige soepele rits. Met bijzondere ton-sur-ton biezen om slijtage te voorkomen. Geschikt voor binnen en buiten.

Je moeders favoriete kleur badjas kun je hier vinden.

Of ga naar www.balboa.nl

Fijne moederdag!

Terug naar blog