Geniet van meer mooie momenten samen.

Voor wellness / na het sporten / of op de bank

Balboa maakt luxe bamboe loungevesten voor heren, dames en kinderen. Zijdezacht, super stevig en prachtig afgewerkt. Balboa wordt de badjas van de toekomst genoemd vanwege het innovatieve design, gemaakt om maximaal mee te chillen.

Looking good

Design features

✔️ Premium afwerking

✔️ Elastische taille

✔️ Extra lange manchetten

✔️ Praktische steekzakken

Shop Sunshine Yellow

Hoe chill?

Chillwear for champions

✔️ Oversized capuchon

✔️ Speciale bamboe stof

✔️ Soepele rits die twee kanten op kan

✔️ Comfortabele duimgaten

Shop Forest Green

#BalboaBalance

Meer dan een badjas

In elk opzicht meer dan een badjas. Gemaakt van een speciale duurzame bamboe stof en voorzien van innovatieve chill-tech waarmee je jouw momenten van ontspanning zo comfortabel mogelijk maakt.

Shop Raspberry Rose

Heerlijk luxe loungen

De Balboa is geen ouderwetse badjas. Balboa’s designteam heeft het allerbeste luxe loungevest ontwikkeld waarmee je elk moment zo ontspannen mogelijk maakt. Een superzachte, comfortabele cocon met handige innovaties. 

Elke Balboa wordt gemaakt van een warme, lichtgewicht stof op basis van bamboe. Deze is super stevig, goed wasbaar en gaat lang mee. Bovendien is bamboe een duurzame keuze. Dus bekijk alle kleuren en kies je favoriet voor ieder gezinslid. Want Balboa’s zijn er voor de grootsten en de kleinsten, de jongsten en de oudsten. En vergeet vooral jezelf niet!

Elke Balboa heeft een ruime capuchon om lekker in weg te duiken. Lange praktische manchetten met duimgaten. Geen onhandig ceintuur maar een stevige soepele rits. Met bijzondere ton-sur-ton biezen om slijtage te voorkomen. Geschikt voor binnen en buiten.

Easy like sunday morning. Anytime, anywhere.

  • Meer mooie momenten met het hele gezin

    Tijd is het meest waardevolle bezit dat we hebben. En elke dag hebben we er minder van. Daarom mogen we de tijd die we samen besteden soms wel iets meer waarderen.

     

    Want als je de tijd een beetje extra aandacht en liefde geeft, worden alle momenten mooier. Balboa hoopt je te inspireren om meer tijd aan jezelf, je liefde en je gezin te besteden. Daarom maakt Balboa producten waarmee je samen meer momenten van ontspanning kan creëren.

  • Balboa’s zijn niet alleen gemaakt om de hele dag mee op de bank te hangen. Elke Balboa kan mee naar buiten, naar de sauna en naar de sportclub. Dus of je nu gaat zwemmen, voetballen, tennissen, hockeyen of liever de hele ochtend pannenkoeken bakt, met Balboa maak je van elk moment een waardevolle herinnering. En dat mag natuurlijk ook weleens een dagje wellness zijn.

    Heerlijk toch, meer ontspannen?

Maak meer tijd voor jezelf en voor elkaar.