Badjas met Rits

Badjas met Rits

Een badjas met rits voor elk moment

Een verbeterde versie van de originele badjas, dat is die van Balboa. Wat is er nieuw aan deze badjassen? Balboa heeft een badjas met rits! Dus je hoeft niet meer moeilijk te doen met het knopen of draaien van losse riem ceinturen. Nog een ander voordeel aan deze badjas met rits is natuurlijk dat je de band van je badjas niet meer kwijt kunt raken, want je hebt nu een badjas met soepele rits om te zorgen dat jouw badjes op zijn plek blijft. De badjassen van Balboa zijn geschikt voor binnen en buiten, omdat Balboa het belangrijk vindt dat jij actief leeft, maar ook genoeg ontspanning hebt.

Meer dan een badjas met rits

Balboa is meer dan een badjas, het is een loungevest in stijl. De stof van de badjassen is superzacht van bamboe en daarom erg comfortabel voor jouw relax momentjes. Ook hebben de badjassen geen onhandige lange mouwen, maar zijn ze voorzien van manchetten met duimgaten voor extra gemak. Balboa vindt hoge kwaliteit belangrijk en maakt haar badjassen van een speciale stof zodat jouw loungevest jarenlang mee gaat (of je er nou vooral mee op de bank ligt of er juist vaak de deur mee uit gaat). Een badjas met rits, een ruime capuchon, zakken en van hoge kwaliteit is Balboa’s badjas van de toekomst.

Hoe houd ik mijn Balboa badjas met rits mooi?

Gelukkig kan jouw badjas met rits gewoon in de wasmachine en is strijken niet per se nodig. Dat scheelt jou weer tijd, zodat je extra kunt ontspannen. We raden je aan om je badjas met rits op een lage temperatuur, bijvoorbeeld 30°C, te wassen met soortgelijke kleuren. Deze temperatuur is niet alleen goed voor je badjas, maar natuurlijk ook voor het milieu. Na het wassen kun je de badjas op een kleerhanger hangen en is strijken niet meer nodig. Zo zorg jij goed voor je Balboa badjas en kun jij er extra lang van genieten.

Terug naar blog